Begin van de pagina

Get inspired by electroless nickel

Missie

Ons doel is steeds de beste totaaloplossing aan te bieden voor het chemisch (stroomloos) vernikkelen van metalen onderdelen (met behulp van het Kanigen®-procedé en zijn varianten), op basis van een sterk partnerschap. Wij hechten bijzonder veel waarde aan uitmuntende dienstverlening. 

Onze slogan is de kern van onze missie: jou inspireren, jou begeleiden, jou ondersteunen!

Visie

De technologische wereld staat voor talrijke uitdagingen en zal in de komende jaren ingrijpende veranderingen ondergaan. 

Bij Kanigen Group zijn we ervan overtuigd dat het Kanigen-procedé een efficiënte en groene oplossing voor de toekomst is. Stroomloos vernikkelen maakt onderdelen duurzamer en helpt zo de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Kanigen Group zet zich in voor een verantwoorde aanpak en voor de bescherming van onze mooie planeet.

Waarden

oppervlaktebehandeling expertise

Expertise

Kanigen Group heeft zich altijd geconcentreerd op haar kernactiviteit: chemisch vernikkelen en de verschillende varianten daarvan. Hierdoor hebben wij een uitzonderlijke expertise kunnen verwerven.

oppervlaktebehandeling passie

Passie

Passie tonen in alles wat we doen. Of het nu gaat om technische ondersteuning, productie of onze verschillende diensten.

oppervlaktebehandeling innovatie

Innovatie

De markt en de behoeften van onze klanten volgen vandaag en morgen. Iedere dag innoveren en investeren om iedere sector een service te bieden die op hem is toegesneden.

oppervlaktebehandeling partnerships

Partnerschap

Een partner zijn die zijn verbintenissen nakomt en de voorkeur geeft aan dialoog en advies om samen vooruit te gaan en een win-winrelatie op te bouwen.

oppervlaktebehandeling verbintenis

Verbintenis

Geëngageerde teams die zich bekommeren om de gezondheid en de veiligheid van iedereen en die het milieu nu en in de toekomst hoog in het vaandel dragen.

Doelstellingen

Het is onze ambitie om competitieve totaaloplossingen te bieden aan systeembouwers en hun toeleveranciers die actief zijn in de meest hoogtechnologische sectoren zoals de automobiel-, de halfgeleider-, high-end- en industriëlen sectoren.

Wij willen je partner zijn en je begeleiden bij elke stap van je project.

Onze doelstellingen kunnen als volgt worden samengevat:

  • anticiperen op en nauwgezet inspelen op de behoeften van de markt;
  • fabrikanten inspireren door het verstrekken van ontwerpondersteuning, opleiding en hulp bij de ontwikkeling van bestekken;
  • met hun toeleveranciers samenwerken om de gewenste kwaliteit te bereiken;
  • oplossingen bieden voor de industrialisatie van aangepaste procedés, ophang- en andere productie gereedschappen, afschermmethoden, verpakkingen, enz. 
  • specifieke processen industrialiseren die voldoen aan de behoeften van elke markt, zoals de installatie van de grijze ruimte die voldoet aan de zuiverheidseisen van de halfgeleidersector;
  • robuuste en repetitieve processen opzetten; Doel: 0 ppm! 
  • logistieke en/of capaciteitsoplossingen voorstellen.

Wij werken eveneens nauw samen met universiteiten of gereputeerde instituten in het kader van complexe projecten, die een bijzondere kennis of meetmethoden vereisen.

Doordat Kanigen Group zich steeds ten dienste wil stellen van de klant, is het uitgegroeid tot een van de Europese marktleiders met het grootste assortiment op het vlak van chemisch nikkel.

In de toekomst willen wij deze positie behouden en nieuwe oplossingen blijven aanbieden, zowel aan de systeembouwers als aan hun toeleveranciers, groot en klein. 

Door verder te surfen op deze site geeft u toestemming voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische doeleinden met betrekking tot navigatie-informatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.