Begin van de pagina

Nieuw voorbehandelingslijn voor aluminium

'Nieuw voorbehandelingslijn voor aluminium

Kanigen Works Benelux heeft in een nieuwe voorbehandelingslijn voor het chemisch vernikkelen van aluminium geïnvesteerd teneinde ook onderdelen met grote dimensies te kunnen behandelen (2600 x 2050 x 1000 mm).

Daarboven, om te kunnen beantwoorden aan specifieke klantbehoeften optrend zuiverheid, zal een investering in een zuivere ruimte van 4,5 x 7,5 m worden voorzien. Doel : de eindcontrole met UV-licht optimaliseren teneinde alle zichtbare deeltjes te verwijderen alvorens de onderdelen in te pakken.

Naar aanleiding van een nieuw project voor de automobielsector, waarbij de onderdelen na chemische vernikkeling moeten worden gesoldeerd heeft Kanigen een proces ontwikkeld teneinde de goede bevochtiging van het oppervlak blijvend te garanderen, evenals aangepaste verpakkingstechnieken in functie hiervan geïmplementeerd om een ??absolute en constante kwaliteit te garanderen.

Tot slot heeft Kanigen Works Benelux geïnvesteerd in een ruimer en beter uitgerust kwaliteitslabo.

 

Door verder te surfen op deze site geeft u toestemming voor het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische doeleinden met betrekking tot navigatie-informatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.